Izvor: Blic, 05.Mar.2018, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA IZDRŽLJIVOST "Ne znamo kako nas je našla, ali kad je došla morali smo da je zadržimo" (VIDEO)

Neobična situacija odigrala se u SAD kada je povređena ženka psa prešla ogromnu razdaljinu pre nego što je naišla na kuću udaljenu od svega, koja se nalazi na sredini ogromne farme i tu pronašla svoj budući dom.

- Ne znamo kako nas je našla, kako je došla ovde, daleko smo od svega. Kod nas je bila naša unuka, ali iako smo obazrivi kada naši unučići žele da priđu nepoznatim psima, to sada nije bio slučaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Čim joj je prišla, Betsi, kako smo nazvali ženku, je počela da je liže iako je bila povređena - rekli su udomitelji.

Par ju je odveo kod veterinara, ali i bez obzira na izuzetno visok račun, oni nisu želeli da odustanu od nje.

- Imala je povređen kuk i, naravno, niko ne zna kako je zadobila tu povredu. Delovalo je kao da su je udarila kola. Dok sam je vodio, prioritet mi je bio da joj bude bolje, ali sam razmišljao i o tome da bismo trebali da nađemo nekoga da je udomi. Ipak, zapravo sam želeo da je zadržimo i smišljao sam načine kako to da realizujem, a kada smo se vratili kući odmah sam čuo: "Hajde da je zadržimo" - ispričali su zajedno supružnici za "D Dodo".

Rečeno im je da Betsi ima i povrede nerava i da će joj biti potrebno mnogo nege, ali to ih nije pokolebalo i ubrzo su se pojavili prvi rezultati oporavka.

Par ima još pasa koji, kako kažu, obično ne vole druge pse, ali Betski ih je odmah zavolela, a oni nisu pravili problem, pa su uskoro postali drugari.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.