NE VIĐA SE SVAKOG DANA Pogledajte žestok seks Filipa Đukića i Marije Ane na krovu (VIDEO 18+)

Izvor: Svet, 23.Jan.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VIĐA SE SVAKOG DANA Pogledajte žestok seks Filipa Đukića i Marije Ane na krovu (VIDEO 18+)

Sinoć je u “Zadrugu” ušla bivša devojka Filipa Đukića, Marija Ana Smiljanić, a ovu njihovu akciju gledaoci će dugo pamtiti.
Marija Ana Smiljanić sa kojom je otpočeo vezu u rijalitiju “Farma”, po izlasku u stvarni svet je pobacila i izgubila njegovu bebu.
Njihov odnos je sada veoma hladan, ignorišu se i oboje pričaju kako su se ohladili jedno od drugog, ali je zato u prošlosti njihova veza bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << veoma burna i strastvena.
Marija Ana i Filip su se smuvali pred kamerama u sedmoj sezoni rijalitija “Farma”.
Njih su svi zapamtili po žestokim seksi akcijama, a jedna od najupečatljivijih je žestoka akcija na krovu.

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marija Ana je u Zadruzi, hoće sli se ponoviti žestok seks sa Filipom (video 18+)

Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2018

Sinoć je u “Zadrugu” ušla bivša devojka Filipa Đukića, Marija Ana Smiljanić, a ovu njihovu akciju gledaoci će dugo pamtiti. Marija Ana Smiljanić sa kojom je otpočeo vezu u rijalitiju “Farma”, po izlasku u stvarni svet je pobacila i izgubila njegovu bebu. Njihov odnos je sada veoma hladan,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.