Izvor: Pančevac-online.com, 06.Sep.2023, 11:59

NAJSKUPLJA SVETSKA RASA GOVEDINE STIGLA U SRBIJU: Farma japanskih vagi krava osnovana u Čačku EVO ZAŠTO SE OVO MESO SLUŽI SAMO U ELITNIM RESTORANIMA

Japanske vagi krave, najprestižnija svetska rasa govedine, čije meso se služi isključivo u elitnim restoranima, uzgajaju se od sada i u Srbiji. Farma pažljivo probranih crnih goveda osnovana je ovog meseca u Čačku, čime je naša zemlja zauzela svoje mesto na svetskoj mapi u proizvodnji najkvalitetnijeg mesa. Vagi u prevodu znači japansko govedo. Reč je […] The post NAJSKUPLJA SVETSKA RASA GOVEDINE STIGLA U SRBIJU: Farma japanskih vagi krava osnovana u Čačku EVO ZAŠTO SE OVO MESO SLUŽI SAMO U ELITNIM RESTORANIMA appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.