Moj Aca će plakati  zbog sina

Izvor: Blic, 16.Sep.2010, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj Aca će plakati zbog sina

Iako su prošla tek tri dana na „Farmi“, Aca Ilić je pre neko veče pustio suzu zbog porodice koja mu veoma nedostaje. Dok je držao sliku sina Ivana u rukama, Aci su se slivale suze niz lice.

Popularni pevač koji je na estradi već trideset godina poznat je kao miran i povučen čovek, koji je dvadeset i tri godine u skladnom braku sa pevačicom Biljanom Jeftić sa kojom ima 11-godišnjeg sina Ivana. Iako su dobili poziv da oboje uđu u „Farmu", Biljana je odbila zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sina, a Aca je prihvatio zbog izazova.

- Aca je želeo izazov i da se oproba u takvim uslovima. Idejom da uđe na farmu najviše je bio oduševljen Ivan, koji je odmah glasao da tata bude na imanju. Aca i ja sve odluke donosimo zajedno, dugo smo pričali i došli smo do zaključka da pokuša. On je jednom u šali rekao: „Ulazile su i veće zvezde, izdržaću i ja." I ja sam dobila poziv za „Farmu", ali nisam prihvatila zbog sina, ali i zato što smatram da bi bilo suvišno da smo oboje ušli - iskrena je pevačica Biljana Jeftić.

Ona kaže da će na Acu najviše uticati to što je odvojen od sina

- Aca nije otišao na Goli otok, tako da ne brinem. Ivanu je sve ovo zanimljivo i gleda s te neke dečje strane. On je ponosan na tatu. Aci najteže pada razdvojenost od sina i vidim da je pustio suzu zbog njega. Njih dvojica imaju svoje rituale, pričaju priče pred spavanje, povezani su na jedan specifičan način i Aci će sve to teško pasti. Poneo je moju i Ivanovu sliku da mu bude lakše. Jak je on čovek, izdržaće - priča Biljana.

Aca je dete sa sela, ali se tokom života nije mnogo susretao sa seoskim poslovima. Po prirodi je miran i povučen i upravo zbog toga je sve iznenadio kada je ušao na farmu.

- Prijatelji i kolege su iznenađeni i mnogi su komentarisali da to nije za njega. On je čovek koji je dobar sa svima i jedino strepim zbog mogućih svađa. On se nikada ni sa kim nije posvađao, niti je ikoga uvredio i ne znam koliku količinu uvreda može da podnese. On jednostavno ne ume da se svađa - objašnjava Biljana.

Ona i Aca su na estradi od 1983. godine, a u braku su od 1989. godine. Imaju veoma skladan brak i karijere. Poznati su kao mirni, porodični ljudi koji su van svih skandala estradnog sveta.

- Mi funkcionišemo veoma lepo i imamo poverenja jedno u drugo. Pregurali smo srebrnu godišnjicu, a idemo ka zlatnoj ako se neka žena na farmi ne umeša (smeh). Šalim se, naravno! Za mog Acu mogu da kažem da je duhovit, šarmantan, porodičan, veliki emotivac i snalažljiv je, tako da mislim da će umeti da se uklopi - zaključuje Biljana.

Nervoza na imanju

Farma" je tek počela, a među stanarima već vlada velika nervoza. Mnogi su se dobro posvađali i vređali.

Prva je galamu digla Natalija, kojoj su farmeri svu vodu koju je pripremila za čaj iskoristili za kafu. Nervoza se prenela na Sanju Stojanović, koja celu noć nije spavala kako bi napravila hleb za pijacu (dan pre toga joj je izgoreo hleb), nakon čega je gazda Milan Paroški izjavio da hleb mora da pravi neko ko mesi bolje od nje.

- Uvređena sam, nisam spavala celu noć i ne bi trebalo tako da pričate sa mnom - ljutila se Sanja.

Svađa je uzdrmala i muški deo ekipe u radionici. Hasan je upitao Bakija da mu pomogne u poslovima, ali je Baki rekao da ima druga posla. Hasan se razljutio, a Baki je počeo da ga vređa. Posle neprimerenih komentara sa obe stane bilo je jasno da njih dvojica ubuduće neće biti u ljubavi. Nekoliko sati kasnije gazda Milan je birao sluge i počeo je s prilično neprikladnim govorom.

- Drago mi je da je ovako - jedno muško, jedno žensko - i da neće kao takvi ići na Paradu ponosa! - rekao je Milan, a svi su se ućutali. A potom je počeo da vređa Zoranu na račun izgleda.

- Biram Zoranu i Bakija. Nju biram jer je jača od Bakija, pa po meri njene butine je Eva pravila štrudlu - našalio se Paroški, što uopšte nije izazvalo osmeh ostalih.

Tenzija je popustila kasnije te večeri kada je farmerima priređena prva žurka u ovoj sezoni. Svi su bili veseli, igrali su do zore, a atmosfera je najviše uhvatila Ekre­ma Jevrića, koji je tek tada shvatio da se sve u farmi snima. Povučen kojom čašicom više, Ekrem je otvorio dušu pred kamerama. Pozdravljao je svoju ženu, decu, objasnio da mu mnogo fale i da će sve biti u redu. Monolog je dugo trajao"

M. R.

Meštani Lisovića žale se na „Farmu"

Put kojim se dolazi do „Farme" potpuno je uništen, bez osvetljenja. Do uništenja je došlo kada su organizatori pre tri godine gradili imanje, te šleperima napravili rupe u asfaltu. Taj isti put asfaltirali su sopstvenim sredstvima meštani Lisovića, koji već treću godinu od organizatora zahtevaju popravku štete.

- Pre nekoliko godina smo asfaltirali ulicu sopstvenim sredstvima - počinje priču za „Blic" Milan Marković, čija se vikendica nalazi blizu „Farme".

- Kada je počela da se gradi imanje, veliki broj šlepera i kamiona su prolazili i danju i noću i put je potpuno uništen. Potraživali smo popravku štete i organizatori su obećali da će rešiti situaciju. Prilikom drugog serijala počeli su da popunjavaju rupe, ali samo do polovine ulice. Potpuno smo bespomoćni i jedino što zahtevamo jeste popravka - pita se Milan Marković i dodaje da, osim asfalta, meštani imaju problem i sa uličnim osvetljenjem.

- Kada se gradilo imanje, organizatori su sagradili posebnu trafo-stanicu za „Farmu" i od tada nema ni uličnog osvetljenja u tom delu. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da li je trafo-stanica uzrok problema, ali niko ne želi to da reši - žali se Milan Marković, koji nema ništa protiv „Farme".

- Mi samo želimo da se ispuni dogovor.

Sa druge stane, producenti emisije nemaju odgovor na ova pitanja:

- Možemo da komentarišemo sve što je vezano za dešavanja na „Farmi", ali kada su tehničke stvari u pitanju, nemamo komentar - rekao je portparol „Farme" Nemanja Josifljević.

M. R.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.