Mitrovići spremaju još tri Farme?!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2010, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrovići spremaju još tri Farme?!

Željko i Milica Mitrović za jesen planiraju emitovanje rijalitija u Srbiji, Bugarskoj i Sloveniji, a Zvezda srpskog serijala biće Oliver Mandić, bugarskog transvestit Aziz, a slovenačkog striptizete...

Drugi serijal popularnog rijalitija Farma završen je pre šest dana, a producenti i vlasnici Pinka Milica i Željko Mitrović već planiraju novu sezonu. Kako saznaje list "Press", budući da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ružičasti par početkom godine kupio licencu za emitovanje rijalitija u Bugarskoj i Sloveniji, u pripremi su čak tri nove Farme, koje će u sve tri države sigurno oboriti sve rejtinge gledanosti.

Željko i Milica ubeđuju popularnog pevača Olivera Mandića da bude glavni učesnik treće srpske Farme, što on za sada odbija! Na spisku potencijalnih učesnika za VIP seljake su i Goca Božinovska, Nada Topčagić, Stevan Anđelković, Milan Dinčić Dinča i Vesna Zmijanac. Kada je reč o bugarskim takmičarima, učešće u njihovoj Farmi ponuđeno je kontroverznom transvestitu Azisu, dok će boje slovenačkog serijala braniti - striptizete.

Kako saznajemo, producenti još uvek idu na kartu seksa, koji se posle nekoliko sezona raznih rijalitija u Srbiji još nije dogodio ispred kamera. Zato je u planu da se u treći serijal dovedu čak dva ljubavna para, ali i takmičari čije je zanimanje u vezi sa seksom.

Prema rečima sagovornika "Press"-a, glavna zvezda srpske Farme biće pevač Oliver Mandić, dok će u Bugarskoj kolo voditi transvestit Azis. Kukuruz na slovenačkom imanju sadiće kontroverzne striptizete, čija se imena čuvaju u strogoj tajnosti.

"Vlasnici Pinka uveliko prave planove za novu Farmu, ali će tek posle odmora u avgustu precizirati detalje. Oni su preuzeli licencu za emitovanje ovog rijalitija u Bugarskoj i Sloveniji i postoji mogućnost da sve tri „Farme" budu snimane u Srbiji, na Pinkovom seoskom imanju u Lisoviću", kaže izvor "Press"-a.

Producenti već imaju mali spisak potencijalnih farmera, ali će se tačna lista učesnika znati tek sredinom avgusta.

Psiholozi i TV kritičari: Pink je prodao dušu đavolu!

Fenomen Farme nastavlja se i po završetku ovog rijalitija. Bivši farmeri i dalje ratuju u medijima, a televizije emituju specijalne emisije u kojima gledaoci diskutuju o događajima sa Pinkovog seoskog imanja. Psiholozi i TV kritičari za list "Press" kažu da su emiteri rijalitija prodali dušu đavolu.

Duško Bogdanović, koji se godinama analizira emisije na televiziji, kaže da u ovoj rijaliti priči nema nevinih.

"Nema nevinih ni među emiterima koji, jureći gledanost, rejtinge i šerove, prodaju dušu đavolu! Tu mislim i na B92, koji nikad više neće biti isti nakon sramote sa emitovanjem "Velikog brata". Pri tom mislim i na tzv. ozbiljnu štampu, koja diže tiraže prateći pomno sve što se dešavalo u tim emisijama. Nije nevin ni svaki od onih 3,5 miliona gledalaca, koji svakodnevno iz najrazličitijih motiva gledaju te ljigotine. Posle svega, nevini nisu ni ljudi iz RRA, koji godinama tolerišu skaradnosti u programu televizija kojima su svojevremeno vizirale frekvencije", smatra Bogdanović.

Psiholog Aleksandra Janković kaže da je javnost dobila materijal kojim će se baviti do kraja godine.

"I posle Farme - Farma! Kada stvorite odnose sa tako jakim animozitetom i kada su tu uključeni i članovi porodice, onda dobijete jedan beskrajan proces, materijal o kojem će se pričati i pisati do kraja godine! Miloš Bojanić je pravi skandal-majstor, koji, budući da uživa veliku podršku dela javnosti, kao žrtva misli da ima pravo da se sveti. Kada se pogleda dramatičnost svega što se dešavalo na Farmi, stvara se utisak da je u psihološkom smislu postojala instrukcija kako svi treba da se ponašaju",- kaže ona.

Sociolog Ratko Božović smatra da smo mi kao narod u svemu izgubili meru.

"Ako je izgubljena mera u toku Farme, zašto ne bi to bilo nastavljeno i po njenom završetku. Kada se izgubi odgovornost, onda sve može. Emiteri misle da nam predstavljaju čudo neviđeno. Oni nemaju potrebu da se pitaju šta su učinili, pa se inate i sprdaju sa javnošću",kaže Božović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.