Mir na “Farmi” nije dugo trajao: Jelena i Tamara izvređale jedna drugu!

Izvor: Svet, 08.Dec.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mir na “Farmi” nije dugo trajao: Jelena i Tamara izvređale jedna drugu!

Tamara Đurić ušla je večeras u konflikt sa Jelenom Golubović, a onda su pale žestoke uvrede.
“Pogledja se na ša ličiš!? Ogroman ti je stomak, ružna si i imaš nakazne zube. Vrati konju glavu. Okupaj se i skini te dlake ispod pazuha. Ličiš na pokretnu cveklu, bre. Izgledaš kao da si preležala boginje pre 20 dana”, izvređala je Tamara Jelenu.
Međutim, Jelena joj nije ostala dužna:
“Kome si ti uzor, majke ti? Ti si uličarka i klaberka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa izbačebim sisama. Ovde se vataš sa pevačem, a napolju šetaš matorca. Mene vole i intelektualci i običan svet. Koliko sam ja knjiga pročitala ti ne bi uspela ni za 20 godina. Ni da ih pročitaš, ni da ih shvatiš.”
Klaberka nije želela da se zaustavi sa optužbama:
“Ko, bre, tebe voli? Tebe kad vide ljude udaraju u lice. Tukla te Hrvatica, tukao te Hasan, Uroš”, navela je Tamara, aludirajući na kaskadera Uroša Ćertića, što je iznenadilo sve prisutne, jer taj detalj javnosti nije poznat.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.