Miloš nazvao Maju kobilom!

Izvor: Press, 02.Jun.2010, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš nazvao Maju kobilom!

Ni upozorenje producenata da smire strasti nije urodilo plodom - farmeri su se juče, uz prvu jutarnju kafu, žestoko posvađali ne birajući uvrede kojima su čašćavali jedni druge!
Gazda Firči je pokušao da natera slugu Miloša da poštuje sve što on naredi, nakon čega je izbio verbalni okršaj u koji su se uključili svi farmeri.
- Po cenu da me izbace sa „Farme" neću da trpim ovu torturu i iživljavanje. Vidiš da ti se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i deca u video-poruci bekelje, zar to ne govori da treba da promeniš nenormalno ponašanje. Kretenu jedan, klasična budalo. Ja sam budali sluga - rekao je Miloš Firčiju, koji se sve vreme smeškao.
U svađu se ubrzo umešala Maja, koju je Bojanić nazvao Firčijevom sekretaricom.
- Nisi ti baba, ti si babetina! Brojao sam - samo osam puta si se okupala za sve ovo vreme! Kupaš se k'o kobila - siktao je Miloš, a Maja mu nije ostala dužna:
- Ćuti više! Bazdiš ovaj vazduh, mozak ti je osiromašen uranijumom. Taj smrad iz tvoje duše gori je od mog nekupanja - siktala je Maja, kojoj su se u raspravi pridružili Maca, Raka i Zorica.
Noć pre burnog jutra Bojanić je primetio da mu je neko sipao farbu na šešir. Iznervirani Miloš je Maci, za koga sumnja da je počinilac, polomio naočare za sunce.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.