Miki: Ušao sam na farmu za 10.000 evra

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki: Ušao sam na farmu za 10.000 evra

Bivši farmer Miki Đuričić svojevoljno je napustio rijaliti, ali nije ostao bez kompletnog honorara jer je, kako nam je rekao, pre ulaska dobio 10.000 evra.

- Želim da pobegnem iz cele ove medijske džungle. Čeka me tužba “Prve televizije“, a nadam se da me neće tužiti i “Pink”. Da se razumemo, u “Farmu” sam došao zbog love. Pre početka rijalitija dobio sam 10.000 evra. Nisam lud da ne pristanem na to. Sumnjam da ću dobiti novac za ostatak učešća jer sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pobegao sa imanja. Nisam više mogao da izdržim taj pritisak - rekao je Miki za “Blic”.

Podsećanja radi, pre početka “Farme” popularni pčelar iz Kupinova bio je angažovan na konkurentskoj televiziji “Prva”, gde je bio jedan od voditelja emisije “Moja velika svadba”.

Nenajavljenim napuštanjem emisije je prekršio ugovor, zbog čega će morati na sud. To je učinio jer su mu iz produkcije “Farme” ponudili pozamašan depozit kako bi ušao u rijaliti, a uz to je dogovoreno da kao i ostali učesnici dobija nedeljne honorare.

Međutim, on je svojevoljno napustio imanje, zbog čega je ostao bez novca za učešće, a postoji verovatnoća da će ga produkcija i tužiti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miki: Ušao sam na farmu za 10.000 evra

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Bivši farmer Miki Đuričić svojevoljno je napustio rijaliti, ali nije ostao bez kompletnog honorara jer je, kako nam je rekao, pre ulaska dobio 10.000 evra. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.