Miki Mećava: Jelena je htela dublji odnos sa mnom, ali ne mogu jer sam oženjen

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Mećava: Jelena je htela dublji odnos sa mnom, ali ne mogu jer sam oženjen

Pred večerašnje izbacivanje na Farmi, Miki Mećava je otkrio u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem da je Jelena Golubović “želela dublji odnos sa njim”.
“Ne znam da  li odnos između mene i Jelene može da se popravi, ja sam isti kakav sam bio na početku takav sam i sad, videćemo šta će da se desi”, rekao je Miki uz dodadak da se Jelena možda zaljubila u njega:
“Meni nije padalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na pamet da uđemo u nešto dublje, ja sam oženjen. E sad da li je ona htela nešto više, pitanje je za nju. Ja mislim da je htela. Pitala me je šta će se desiti sada kad je kraj, ja sam joj rekao da ne znam šta će se desiti… Ja joj kažem čujemo se telefonom, zavisi kakvi su na poslovi, uvek možemo da odemo na Adu… E sad ne znam šta se promenilo”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Miki Mećava: Jelena je htela dublji odnos sa mnom, ali ne mogu jer sam oženjen

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Pred večerašnje izbacivanje na Farmi, Miki Mećava je otkrio u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem da je Jelena Golubović “želela dublji odnos sa njim”...“Ne znam da  li odnos između mene i Jelene može da se popravi, ja sam isti kakav sam bio na početku takav sam i sad, videćemo šta će...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.