Memine slike dostižu cenu i od 20 evra!

Izvor: Poznati.info, 10.Jul.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memine slike dostižu cenu i od 20 evra!

Prilikom prvog susreta sa novinarima, pošto je napustio Farmu, pobednik Memo je izjavio: – Moja žena je iz jedne od najjačih sarajevskih familija. Dobro sam se udao, a Boga mi i ja radim punih deset godina jako dobro. Moje slike su na ceni. Koštaju od 500 evra pa na dalje, ali samim tim kad ukucate moje ime, vidite da moja slika stoji u svetskoj banci u Vašingtonu koja ima jednog Pikasa, i da je ista ta slika na Unicefovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << razglednici, onda možete da znate da sam nešto napravio u svom životu – rekao je Memo dodavši da njegov stan u Sarajevu vredi čak 700.000 evra?

Memo uplakan i srećan

Slikar Sulejman Haljevac Memo, pobednik  Farme 4, anonimus je u likovnim krugovima BiH. Iako za sebe tvrdi da njegove slike koštaju 500 evra i da krase zidove mnogih poznatih ličnosti, na specijalizovanim portalima jedno njegovo ulje na platnu može da se kupi za dvadesetak evra.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.