Memine slike dostižu cenu i od 20 evra

Izvor: Dzungla.org, 09.Jul.2013, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memine slike dostižu cenu i od 20 evra

Slikar Sulejman Haljevac Memo, pobednik poslednje Farme, anonimus je u likovnim krugovima BiH. Iako za sebe tvrdi da njegove slike koštaju 500 evra i da krase zidove mnogih poznatih ličnosti, na specijalizovanim portalima jedno njegovo ulje na platnu može da se kupi za dvadesetak evra.
OpširnijeBlic
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Ovaj put on uhvaćen u “zaobilaženju istine”: Memove slike koštaju od 20 evra!

Izvor: Svet, 10.Jul.2013, 17:30

Slikar Sulejman Haljevac Memo, pobednik Farme 4, anonimus je u likovnim krugovima BiH, piše Blic. Iako za sebe tvrdi da njegove slike koštaju 500 evra i da krase zidove mnogih poznatih ličnosti, na specijalizovanim portalima jedno njegovo ulje na platnu može da se kupi za dvadesetak evra. Na portalu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.