Marko i Sandra se krili od kamera u „Farmi“

Izvor: Blic, 11.Dec.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko i Sandra se krili od kamera u „Farmi“

Ljubavna priča Marka i Sandre na farmi se nastavlja. Posle prve večeri, kada je Marko pokušao da spava sa misicom u štali a ona se nije dala, druga noć mu je donela mnogo više uspeha. Naime, Marko je prvo masirao Sandru, a zatim je čaršavom sakrio kameru, tako da nismo mogli da vidimo šta se zaista dešava.



Kako je sve počelo" Nakon što su legli u krevete, koje su, inače, spojili već prvo veče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marko i Sandra su odmah započeli razgovor o njihovoj vezi. Počele su sitne provokacije na račun navodnih seksualnih odnosa koji bi trebalo da se dogode. Marko je navaljivao, a Sandra se nećkala.

Posle razgovora Marko se bacio u akciju. S obzirom na to da zbog veoma niskih temperatura oboje nose zimske skafandere dok spavaju u štali, Marko je zamolio, a potom i skinuo Sandri skafander do pola, tako da je ona ostala samo u majici. On je potom počeo da je masira, sve vreme zavlačeći ruku pod njenu majicu. Sandri je to i te kako prijalo i samo se smeškala i uživala. U jednom trenutku Marko je ustao sa kreveta, uzeo čaršav i njime prekrio kameru. Više od petnaest minuta kamera ništa nije mogla da snimi, a u pozadini se čulo neodređeno šuškanje.

Kada je skinuo čaršav, Marko je ležao pored Sandre, a ona ga je upitno gledala. S obzirom na to da kamera ništa nije snimila, niko osim njih ne može da potvrdi da li se zaista desilo nešto više od masiranja i maženja, ali budući da su ljubavne varnice zaiskrile od kako su se upoznali, možemo samo da naslutimo.

Podsećamo da je dan ranije Marko najavljivao da će biti seksa, pa čak i pokušao da spava s misicom, koja se nećkala.

- Nemoj, Marko, skloni se sa mene, misliš da možeš da spavaš sa mnom prvo veče. Ne znam ja sa kakvim si ti devojkama bio, ali ja nisam jedna od njih - smejala se Sandra, a smejao se i Marko.

Ipak, druge večeri je usledila druga priča, niko se nije smejao, samo su se sakrili"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.