Marko Kon novi voditelj “Farme”

Izvor: Poznati.info, 03.Nov.2010, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Kon novi voditelj “Farme”


Popularni producent i pevač Marko Kon, koji je prošle godine Srbiju predstavljao na Evroviziji će ove nedelje umesto Ognjena Amidžića voditi popularni rijaliti 'Farma'.
Naime, Ognjen Amidžić koji se nedavno razveo i stupio u vezu sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom je rešio da začini svoj ljubavni život i tako počasti sebe posetom Danijeli koja živi i radi u Njujorku.
- Veoma jednostavno, Ognjen me zamolio da mu pomognem, pošto neće biti tu sledeće Nedelje (mislim, baš u Nedelju). A kako je tad 'Arena', neko mora, pošto se ta ideja dopala producentima Farme, lako smo se dogovorili. - rekao je Marko Kon za www.poznati.info
Na koji način će se Marko Kon snaći u ulozi voditelja i da li će možda postati stalni član ekipe voditelja...

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.