Marjan Rističević: Nije mi stalo do novca

Izvor: Blic, 02.Jan.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjan Rističević: Nije mi stalo do novca

Osećam se kao pobednik. Nije sramota na onakav način izgubiti. Trudio sam se na farmi da promovišem tradicionalne vrednosti i mislim da sam u tome uspeo, a nije mi stalo do novčane nagrade. Moj utisak je da sam pobedio i to me ispunjava, kaže za „Blic“ Marjan Rističević, drugoplasirani u rialiti šouu „Farma“.

Nakon sabiranja glasova, u četvrtak uveče je proglašena pobednica treće sezone rialitija „ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Farma" Katarina Živković, pa je političar Marijan Rističević odmah izrazio sumnju u regularnost, a producenti emisije su zapretili tužbom.

– Ja sam govorio kako je u Srbiji sve namešteno i u tom smislu imamo pravo moji glasači i ja da sumnjamo u regularnost i smatramo da nadležna služba treba da utvrdi ukoliko je bilo nekih nepravilnosti prilikom glasanja, ali odmah se javio producent i poručio da će me tužiti. Samo hoću da kažem da postoji velika verovatnoća da je došlo do određenih nameštaljki, ali ne mogu reći da je producent kriv – objašnjava Marijan, i navodi da ni sa njegovim ugovorom o učešću u „Farmi" nije sve u redu.

– Još uvek nemam potpisan ugovor, odnosno ja sam potpisao nešto, ali s druge strane nije bilo gospođe koja je takođe trebalo to da potpiše. Rečeno mi je da će doći u hotel i da će potpisati pre nego što uđem na farmu, ali to se nije dogodilo. Niko mi nije dao potpisan ugovor, a šta vredi papir koji je potpisala samo jedna strana – ističe on.

Bilo kako bilo, Rističević kaže da nema ništa lično protiv Katarine, ali objašnjava da je njena pobeda iznenadila druge farmere, kao i sve koji su glasali za njega.

Opširnije o ovome čitajte u izdanju Blica od ponedeljka, 3. januara 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Marjan Rističević

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marijan: Pokrali me ili Pink ili hakeri!

Izvor: Press, 02.Jan.2011

Ovo je jedna velika sramota i mutljavina iza koje mnogi pokušavaju da se sakriju! Producent „Farme" Baki ne javlja se danima na telefon! Možda su hakeri upali u sistem i većinu mojih glasova preusmerili ka Katarini .Marijan Rističević, političar...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.