Marina Perazić i Zorica Marković hrču celu noć

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Perazić i Zorica Marković hrču celu noć

Pevačice Marina Perazić i Zorica Marković hrču celu noć, otkrila je ukućanka Farme Ivana Negovanović Cuca.

Cuca, koja spava pored Marine i Zorice, je u razgovoru sa Ognjenom rekla da njih dve hrču celu noć, ali da njoj to ne smeta.

Naprotiv, pevačica se pohvalila kako je lepo spavala na slami i dala savet svim farmerima da je za dobar san neophodno protresti slamu i utabati je rukama.

Cuca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je iznenadila Ognjena kada je rekla da se sa 10 lončića okupala u buretu i oprala kosu i celo telo.

- Isto je kao i tuš kabinama, samo nemaš tuš - rekla je Cuca.

Inače, Cuca je  mogla da ugrozi živote svih farmera na imanju u Lisoviću, jer je pored šporeta ostavila plastičnu flašu, koja je počela da se topi, a zatim se zapalila.

Miris zapaljene plastike osetio je Milan Đorđević Crni, koji je potom napao Cucu, ali je ona ostala potpuno mirna, istakavši da bi sigurno videla plamen i sprečila požar.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.