Marijan: Kaćina pobeda je slučaj za policiju!

Izvor: S media, 04.Jan.2011, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijan: Kaćina pobeda je slučaj za policiju!

Bivši učesnik nedavno završene „Farme“ Marijan Rističević otvoreno sumnja u ispravnost glasanja za pobednika ovog rijalitija, dodajući da smatra da je pobedio u rijalitiju.

- Imam pravo da sumnjam u regularnost takmičenja i glasanja i ne vidim šta je tu loše. Kako može da pobedi neko ko je jednom ispao iz rijalitija. Jednom imaš najmanje glasova, a posle prešišaš sve. Ma idi, neće da može! A zna se kome Katarina peva. Ja ne znam, ja sam glupi seljak, ali pričaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ljudi kom jatu ona pripada - objašnjava Marijan na početku razgovora, aludirajući na diskografsku kuću „Grand“, i dodajući kao primer za neregularnost glasanja slučaj u kome su hakeri oštetili ovu muzičku imperiju.

- Sećate se krađe sa SMS-ovima i onim stanovima i automobilima koji su se delili, pa je otkriveno da su hakeri uradili svoje. Nije isključeno da se i sad tako nešto desilo. Smatram da treba da reaguje služba za tehnološki kriminal. A i posle finala zvali su me prijatelji iz Kragujevca koji su u studiju videli i prepoznali jednog hakera, tako da mi je to dodatno ubacilo sumnju u regularnost. Ako se ispostavi da sam ja u pravu, celu nagradu od 100.000 evra daću u humanitarne svrhe. Novinari neka odluče kome bi išla nagrada. Hoću da istina izađe na videlo, to mi je cilj, pare me ne zanimaju - objašnjava finalista „Farme“ koji dodaje da je na imanju zaradio upalu pluća.

- Molio sam produkciju da raskinemo ugovor na moju štetu samo da bih izašao da se lečim, ali mi nisu dali. Rekli su mi da o tome odlučuju organizatori, producenti i da će nekog poslati kod mene, ali se to nije desilo. Ja sam tamo služio za iživljavanje! Pa čak ni ugovor nisam imao. Rekli su mi da će mi ga poslati, pa nisu, kao mojoj ženi su hteli da uruče moj ugovor! To nije istina. Tamo su nam u nekoliko navrata pretili tim ugovorom da će biti ovo, ono, a ja ga nisam ni imao.

Marijan Rističević: Pokrali me ili Pink ili hakeri!

Svetlana mi je odnela 2.500€!

Za vreme Marijanovog boravka na imanju veliku pažnju je izazvala ispovest njegove bivše žene Svetlane, koja je iznela niz optužbi na njegov račun, okrivljujući ga između ostalog za fizičko zlostavljanje i pretnje, kao i za to da ju je terao da ima seks sa njegovim prijateljima dok je on sve snimao.

- Tužba je napisana još za vreme mog boravka u Lisoviću, samo čekamo da prođu ovi praznici i da potpišem punomoćje, pa neka dokaže sve te bljuvotine. Istina je ta da je od moje kuće pobegla sa 2.500 evra i automobilom koji sam joj kupio, a koji je u nekoliko navrata razlupala i nije se javljala više. Mislim da su moji neistomišljenici platili Svetlani da me blati i pljuje - sumnja Rističević.

„Pink“ tuži Rističevića!

Televizija „Pink“ najavila je tužbu protiv učesnika treće sezone „Farme“ zbog optužbi koje je izneo u emisiji 31. decembra da je Katarinina pobeda nameštena.

- Srbija je umorna od prevara. Moji navijači su bili mnogobrojni i neka se prebroje, ali neka se prebroje i oni drugi, neka se prebroje glasovi, ponovo. Više nije bitno ko glasa, već ko broji, a ni to, već ko proglašava. Proverite, proverite moje glasove i sve glasove, videćete onda i stvarni rezultat. Ovo je jedna velika prevara, ja to tvrdim i znam. Ja tražim da se proveri - rekao je Rističević, a potom se u program uključio glavni producent „Farme“ Predrag Pavlović Baki, koji je rekao da će svi rezultati biti zvanično objavljeni, a da će Marijan svoje tvrdnje morati da dokaže na sudu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.