Marija Šerifović ulazi na Farmu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2010, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović ulazi na "Farmu"

Popularna pop pevačica i evrovizijska pobednica Marija Šerifović pristala je da uđe na "Farmu”. Ona će u nedelju, 14. marta, zajedno sa petnaestak VIP ličnosti, kročiti na velelepno imanje u Barajevu, na kome će se zadržati manje od mesec dana jer je već 15. aprila očekuje koncert u "Beogradskoj areni”.

Marija Šerifović je planirana kao najveće iznenađenje organizatora ovog šoua. Iako je u medijima pričala da ne bi učestvovala u emisijama tog tipa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na samom početku pregovora za ulazak u "Farmu” čak i odbila učešće, Marija se pre nekoliko dana predomislila i pristala da uđe.

Po čaršiji kruže priče da je to učinila zbog veoma visokog honorara, ali i zbog velikog prijateljstva sa glumcem i voditeljem Draganom Marinkovićem Macom, koji će u nedelju takođe ući u "Farmu”.

Za uspešnu pevačicu ovo će biti odličan marketinški potez, s obzirom na to da planira veliki spektakl u „Beogradskoj areni” 15. aprila.

A osim ove pevačice i Mace, na "Farmu” će ući i Ivan Fece Firči, nekadašnji bubnjar grupe EKV, Nikola Sarić Sajko, nekadašnji učesnik „Operacije trijumf”, glumac Bane Vidaković, folk pevači Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić, Indira Aradinović Indi.

Njima će se pridružiti i stari roker Milić Vukašinović, folk pevačica Zorica Brunclik, muzičar Gagi Đogani, voditelj Vladimir Stanojević, manekenka Irena Ibrahimović (sestra poznatog fudbalera Zlatana Ibrahimovića), a organizatori su trenutno u pregovorima i sa Lokicom Stefanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.