Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2013, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Petronijević direktno nominovana za izbacivanje!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content Odlukom Farmera direktno za izbacivanje nominovana je Marija Petronijević! Na vanrednom sastanku Farmeri su morali da izaberu po jednog najdosadnijeg među sobom. Najviše glasova dobila je Marija koja je i nominovana za izbacivanje. Ona će se za još dvoje Farmera boriti za opstanak na Farmi.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farmeri odlučili: Marija Petronijević direktno nominovana za izbacivanje!

Izvor: Svet, 29.Apr.2013

Odlukom Farmera direktno za izbacivanje nominovana je Marija Petronijević! Na vanrednom sastanku Farmeri su morali da izaberu po jednog najdosadnijeg među sobom. Najviše glasova dobila je Marija koja je i nominovana za izbacivanje. Ona će se za još dvoje Farmera boriti za opstanak na Farmi. Tekst...

Nastavak na Svet...

Farma 2013: Marija Petronijević direktno nominovana zbog farmera!

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2013, 10:28

Na vanrednom sastanku koji je održan sinoć, farmeri su morali da izglasaju ko je po njihovom mišljenju osoba koja je najmanje zanimljiva.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.