Maja Gojkovic rekla Radulovicu da rusi dostojanstvo skupstine jer je uporedio parlament SA FARMOM

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojkovic rekla Radulovicu da rusi dostojanstvo skupstine jer je uporedio parlament SA FARMOM

Lider pokreta Dosta je bilo ovaj komentar napisao je na Tviteru

Predsednica parlamenta Maja Gojković i poslanik Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović raspravu o novoj vladi pretvorili su u raspravu o Tviteru!

Uzrok je njegovo negodovanje na ovoj društvenoj mreži apovodom rada Skupštine Srbije koji ga neodoljivo podseća na farmu.

Gojkovićeva je odgovorila da neće dozvoliti >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da neko poslanike vređa, da ih naziva stokom i upoređuje sa farmom.

Radulović je zaključio da ona nije predsednica Tvitera i da takav razgovor nije dostojan Narodne skupštine.

Mandatar nastavlja da omalovazava i vredja. Predsednica skupstine mu dozvoljava. Zato na zalost Skupstina lici na Farmu.

Predsednica parlamenta je odgovorila da nije povredila dostojanstvo te institucije, već da to radi Radulović od prvog dana od kad je došao u skupštinsku klupu.

U oštru polemiku Gojković-Radulović uključio se i poslanik SNS Aleksandar Martinović, koji je i šef poslaničke grupe naprednjaka, rekavši da Radulović takvim svojim rečima ruši dostojanstvo parlamenta.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.