MNOGO VIŠE OD 150.000 EVRA - Kristijan razvezao jezik pa OTKRIO tačnu CIFRU za koju ulazi u Zadrugu 4!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 15:43

MNOGO VIŠE OD 150.000 EVRA - Kristijan razvezao jezik pa OTKRIO tačnu CIFRU za koju ulazi u Zadrugu 4!

Vrtoglava suma!

Digla se velika prašina u javnosti kada je obelodanjeno da Kristijan Golubović ulazi u četvrtu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

On je već poznat po svom učešću u Farmi, gde je prisnim odnosom sa Stanijom Dobrojević privukao ogromnu pažnju gledalaca. Dugo se nagađalo koliko košta njegov šestomesečni honorar u Zadruzi, pa se došlo čak i do cifre od 150.000 evra.

U medijima se spekulisalo da je 50.000 evra dobio unapred, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i da se dogovorio sa produkcijom da dobija mesečni honorar od vrtoglavih 25.000 evra. Sada je Kristijan rešio da stane na put spekulacijama i da otkrije iznos svog honorara.

Kristijan je Sulejmanu Memi Haljevcu, pobedniku "Farme" u njegovoj emisiji, otkrio koliko u stvari će zaraditi od ulaska u Šimanovce.

- Kažu oni meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 milja?! Evo da otkrijemo karte, pa nek me demantuju. Neću da uđem unutra ako neću moći barem jednu kuću da kupim - rekao je Kristijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.