MINA KOSTIĆ : USVOJIĆU DETE

Izvor: Kurir, 14.Avg.2010, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINA KOSTIĆ : USVOJIĆU DETE

Simpatična, atraktivna i nadasve pravična, pevačica Mina Kostić otkriva zašto više ne veruje u brak i u kakvim je odnosima sa ocem svog deteta.

Priznaje da bi volela da proširi porodicu za još jednog člana, ali i da joj je najveća želja da usreći neko napušteno dete.

Jesi li se posle izlaska s Farme čula sa Đusom? On je rekao da te nije zvao jer je telefon skup.

- Ivan je vrlo duhovit >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << momak. Nismo se čuli, nisam ljuta na njega, ali neću da ga zovem jer sam ja starija. Ako on oseti potrebu, neka se javi. Povredilo me je samo to što je rekao da nema sestre dok je ne rodi majka. S druge strane, može i rođeni brat da mi bude, ali ako nije u pravu - nije i tačka. Ne mora ni da me zove, želim mu sve najbolje.

Planirate li Igor i ti još dece?

- Obožavam decu, ali moraju da budu ispunjeni svi uslovi da bih mogla da proširim porodicu. Volela bih još barem dvoje, ali želim da imam svoj krov nad glavom. Takođe, razmišljam i da usvojim dete, to bih volela više od svega, jer sam i ja usvojena.

Da li vas dvoje sada živite zajedno?

- Zasad sam još kod mame Dude, dakle živimo na dve adrese dok Igor ne kupi neku vilu (smeh).

Razmišljate li o braku?

- Ne verujem u brak, verujem samo u pravu ljubav! Brak mi je doneo samo loše, razočarala sam se u bračnu zajednicu. Sada ne bih smela da dozvolim sebi takvu grešku. Papir ne menja ništa u odnosu dvoje ljudi niti je garancija za sreću. Uostalom, nema potrebe da žurimo, nas dvoje se isto prezivamo, imamo divnu ćerku i viđamo se svaki dan!

Kako ćeš potrošiti honorar od Farme?

- Kupiću sebi i ćerkici garderobu, častiću mamu i prijatelje. Mada, nije to neka velika suma. I želim ovim putem još jednom od srca da se zahvalim ljudima koji su glasali za mene!

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina Stil

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.