MILOŠ BOJANIĆ VEČERAS POBEĐUJE NA FARMI!

Izvor: Kurir, 26.Jun.2010, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠ BOJANIĆ VEČERAS POBEĐUJE NA FARMI!

Večeras se završava druga sezona rijalitija „Farma“, a sa imanja u Lisoviću poslednji će izaći Miloš Bojanić!

Pevač će uz dogovoreni honorar dobiti i pobednički ček na 100.000 evra. Ovakav razvoj situacije i sam je najavio još 64. dana šoua, kada je u lice rekao ostalima farmerima: „Ma, vi ste, bre, niko! Vaši mladi glasači nemaju para, zato ja pobeđujem“, a znao je i da kaže: „Ja sam, za razliku od svih vas, gospodin čovek“ ili „Videćeš, Dragana, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ću ih ja izbaciti! Publika meni tapše!“

Kako Kurir saznaje iz dobro obaveštenih izvora bliskih produkciji, prema do sada prispelim glasovima on ubedljivo vodi, a prate ga Mina Kostić i Dragana Milošević. Ovaj trio popularno, nazvan „bermudski trougao“, iza sebe je ostavio voditelja Dragana Marinkovića Macu, koji ima popriličnu podršku na raznoraznim internet forumima, ali njegovi fanovi nisu preterano skloni slanju poruka kako bi mu pomogli da se dočepa trijumfa u svom trećem rijalitiju. I da nije tako, teško da bi mogao da ugrozi Miloša.

Velika većina onih koji intenzivno prate dešavanja na imanju u Lisoviću listom podržavaju Bojanića, a to su već pokazali kad god je on bio duelista. Glasovima publike nadmoćno je izbacivao svakog svog protivnika. U narodu ga nazivaju „mučenikom koji je prošao golgotu“ tokom stotinak dana i stoga ga podržavaju svim srcem. Mnogi farmeri se ne bi složili sa takvom konstatacijom, ali, na njihovu žalost, oni ne odlučuju o krajnjem rezultatu.

Šanse za to da Miloš večeras ne pobedi ravne su nuli. Jedino da svim njegovim glasačima nestane kredita i da ne mogu nigde da kupe dopunu.

Dragana Ivanović

Pljuvanjem do trijumfa

Miloš je dobar deo rijalitija proveo kao sluga u štali, a kad bi se sastao sa ostalim farmerima, neretko je umeo da ih nagrdi kao stoku. Posebno je voleo da oplete po Firčiju, Maci i Zorici. A evo kako je znao da im „natrlja nos“:

Firčiju: Kalamunjo! Slepčino jedna, mogu da te kupim iz levog džepa, odmah sad. Ti si jedna budaletina, propali bubnjar i bivši muž jedne popularne pevačice. Dripac jedan, nijednu firmiranu stvar nemaš! Ti si truo, nemaš karaktera ni duše. Ti si jedan neradnik i smradina. Bitango jedna. Neverniče, ti veruješ u sotonu!

Maci: Ti si jedno obično govno. Maco, smrdi ti iz usta!

Zorici: Ti si jedna četvrtasta žena i nemaš atribute koji se meni dopadaju. Ti si mnogo kvarna žena. Farbaš se u lila boju kao niko na svetu. Pretegli su te i nategli na plastičnoj operaciji.

Zatvor muči Mariju

Marija Šerifović se požalila kako tri dana nije išla u NJC i kako ne zna šta se dešava sa njenim organizmom.

- Čoveče, imam zatvor već tri dana. Počeće govna da mi izlaze na uši na kraju. Ostaviću to za poslednji dan na Farmi, tada ću se isprazniti pošteno - poverila se Marija farmerima.

Miloš: Ma, ja sam i Cecu porazio!

Na Gagijevu konstataciju da bi trebalo ukinuti „Farmu“ ukoliko Miloš uzme 100.000 evra, pevač se samo nasmešio i rekao mu da je svojevremeno i „Poselo 202“ prestalo da postoji kad je porazio Svetlanu Ražnatović.

Miloš: Zbog mene nema ni „Posela“ od onda kad sam Cecu pobedio. Sa pesmom „Oči zelene“ sam ja pobedio Cecu. Pobedio sam Cecu tada i odmah su ukinuli tadašnje „Poselo“.

Marija: Šta je Ceca pevala?

Miloš: Ne znam, tamo neku pesmu...

Milena: Jao, kako se folirate!

Miloš: Majke mi, pobedio sam je. Pa, Sale Popović je bio u komisiji! On i moj sin su brojali glasove.

Tada su ostali farmeri počeli da se smeju, pokazujući mu kako im je jasno koliko su glasovi bili merodavni kad je njegov sin brojao.

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.