MILOŠ BOJANIĆ FAVORIT, UZIMA 100.000 EVRA

Izvor: Kurir, 29.Maj.2010, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠ BOJANIĆ FAVORIT, UZIMA 100.000 EVRA

Nije važno šta ko misli o njemu, da li ga podržava ili kudi, ali Miloš Bojanić je definitivno obeležio drugu sezonu rijalitija „Farma“. I to, u dobroj meri, svojim lupetanjima. U kojekakvim anketama i na raznoraznim forumima, i pored svih svojih mana, on slovi za glavnog kandidata koji će imanje u Lisoviću napustiti bogatiji za 100.000 evra.

A čovek je od njega u poslednja tri meseca mogao da se nasluša svega i svačega, pa tako, recimo, i da su „masoni nastali od Masana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ljudi sa Fruške gore, a bavili su se preradom masti i slaninom“ ili da čuje tužbalicu poput ove:

„Želim da pozdravim moju porodicu i javno kažem da, ako umrem, niko od farmera ne dođe na moju sahranu, osim Mine i Dragane“. Svi njegovi biseri traže mnogo više prostora i zato ćemo se prisetiti samo nekih...  

 (V. Đ.)

Baba Raka!

Raku Radovića farmeri su primorali da na usne nanese rozikasti sjaj!

Da ne bi ovako smireni nakon intervencije RRA postali previše dosadni publici, oni su rešili da se igraju „masnih fota“. Radović je izvukao „šminkanje“. I nije mu bilo baš svejedno. Gagi ga je namackao, a ostali su se nekoliko minuta do suza smejali „baba Raki“.  

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.