MEMO NIJE DOBIO 50.000 EVRA: Nadam se da ću uskoro dobiti novac

Izvor: Kurir, 31.Avg.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEMO NIJE DOBIO 50.000 EVRA: Nadam se da ću uskoro dobiti novac

Dok fanovi s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone popularnog rijalitija, Sulejman Haljevac Memo od Pinka očekuje zasluženu nagradu od 50.000 evra koju je osvojio kao pobednik Farme 4

Sutra uveče počinje peta sezona popularnog šoua "Farma", a već danima se šuška koje poznate ličnosti iz regiona će ući na imanje u Lisoviće. Međutim, pobednik prethodne sezone, Memo,  još uvek nije dobio novac za pobedu.

Prema poslednjim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sigurna učesnica Pinkovog šou programa Farma je pevačica Romana Panić, koja je prethodnih godina odbijala učešće u ovom TV projektu, ali, prema svemu sudeći, ona nije mogla da odbije 3.000 evra za svaku sedmicu koju provede među farmerima.

Dok fanovi s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone popularnog rijalitija, Sulejman Haljevac Memo od Pinka očekuje zasluženu nagradu od 50.000 evra koju je osvojio kao pobednik "Farme 4".

"Nadam se da ću uskoro dobiti novac. Još čekam svojih 50.000 evra. Ljudi s Pinka obećali su mi da ću novac dobiti u septembru. Nadam se da će se to desiti već početkom meseca i deo novca planiram da iskoristim za lečenje oca Hasana, koji je već duže vremena teško bolestan", kaže Haljevac.

On, takođe, ističe da je siguran da će i naredna sezona "Farme" biti veoma gledana.

"Još nije poznato ko će ući na imanje. Prema onom što sam saznao iz medija, sastavljena je dobra i zanimljiva ekipa farmera. Moj favorit je Čupo Kalač, kog sam nedavno upoznao i za njega ću navijati. Simpatična mi je i Džidža, koja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku. Za njih sam čuo da će se takmičiti u Farmi 5", kaže Memo.

U narednim mesecima gledaoci će u Lisovićima, prema našim informacijama, najverovatnije gledati Suzanu Mančić, Aleksandru Stojković Džidžu, Ivanu Sirenu, Katarinu Grujić, Jovanu Pajić-Cvetković, Jelenu Jovanović, Čupu Kalača, Igora Starovića, repera Juicea, Baneta Jankovića, Divnu Karleušu... Prema informacijama koje smo dobili, dvadeseti dan na "Farmi 5" trebao bi se pojaviti i Ekrem Jevrić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEMO NIJE DOBIO 50.000 EVRA: Nadam se da ću uskoro dobiti novac

Izvor: Dzungla.org, 31.Avg.2013

Dok fanovi s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone popularnog rijalitija, Sulejman Haljevac Memo od Pinka očekuje zasluženu nagradu od 50.000 evra koju je osvojio kao pobednik Farme 4 OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.