Ljuta Tamara na Farmi odbila Acu: Skloni se od mene! VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Dec.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljuta Tamara na Farmi odbila Acu: Skloni se od mene! VIDEO

Protekle večeri u rijalitiju Farma 6, kada je Aca prišao Tamari u krevetu, starleta ga je odbila i rekla mu da ide u gazdinu kuću!

Tamara Đurić jučena Farmi je bila jako besna na svog dečka Acu Živanovića. On se privukao pored nje u krevetu, a klaberka je vikala:''Alo! Skloni se od mene! Više si s tim dosadio'', rekla je Tamara. ''Samo pričaš o tome kako ćeš da me ostaviš. I već si me pedeset puta ostavio do sad, tako hladnokrvno'', otkrila je Tamara kasnije zbog čega je ljuta na pevača. Pogledajte ceo snimak:

 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Žestoka svađa na Farmi: Kristijan i Maja se vređali bez prestanka! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Dec.2015, 10:52

Protekle večeri u rijalitiju Farma 6, Kristijan Golubović i Maja Nikolić žestoko su se posvađali...Naime, protekle noći Kristijan Golubović i Maja Nikolić za stolim su se žestoko posvađali. Njih dvoje nisu prestajali da psuju i vređaju jedan drugog. a Aca, kao gazda na imanju, pokušao je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.