Ljubav u Americi: Stanija pokazala dečka! (foto)

Izvor: Svet, 27.Feb.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav u Americi: Stanija pokazala dečka! (foto)

Stanija Dobrojević trenutno uživa u Americi, gde se kako je i sama rekla nalazi i njena jača polovina, koju krije kao zmija noge.
Ipak, izgleda da je pobednici Farme jedan detalj promakao fotkajući se pokraj bazena, pa je na Instagramu pokazala svog dragog.

A post shared by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) дана 27. Феб 2017. у 12:18 PST


Naime, fanovi su odmah počeli da postavljaju pitanja da li je momak čije se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << šake vide na slici Stanijin dečko, ali ona do sada ništa nije ni potvrdila, ali ni ne negirala.
Takođe, jedan od pratioca je napisao i da je slika nastala prošle godine dok je Stanija snimala svoj prvi spot za pesmu “Glavni akteri”, a dok se ne otkrije ko je misteriozni momak, evo kako Dobrojevićeva provodi vreme u dalekoj Americi.

A post shared by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) дана 25. Феб 2017. у 11:59 PST



Morning 🌎
A post shared by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) дана 23. Феб 2017. у 7:05 PST



Morning 🌎
A post shared by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) дана 24. Феб 2017. у 6:07 PST


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo je Stanijin novi dečko? (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2017, 16:02

Stanija Dobrojević vratila se u Ameriku gde već godinama živi, a tamo uživa s jednim muškarcem koga ne želi da prikaže javnosti, ali ih je odala jedna fotografija na Instagramu...Naime, Stanija je u bazenu pozirala u kupaćem kostimu, a muškarac koji se družio s njom je držao ogledalo kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.