Ljuba: Filip je nenormalno ljubomoran!

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljuba: Filip je nenormalno ljubomoran!

Filipova ljubomora je nešto što su svi primetili i meni to nije normalno s obzirom da sam sve ovo shvatila onako kako treba, rekla je Ljuba

Ljuba je u intervjuu na Farmi prokomentarisala Filipov odnos prema Staniji i zaključila da je maneken preterano ljubomoran.

“Filipova ljubomora je nešto što su svi primetili i meni to nije normalno s obzirom da sam sve ovo shvatila onako kako treba, kao jednu igru, a tu svadbu kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << zadatak. E sad to što se potrefilo sada da Ša bude mladoženja, mislim da je to malo zabiberilo čorbu, ali ako ništa drugo biće nam zanimljivije da posmatramo sve šta će da se dešava“, prokomentarisala je Ljuba kako joj izgleda cela napeta situacija oko organizacije svadbe.

I Vesna Rivas je konstatovala da Filip Panajotović preteruje jer Ša nikada nije pokazivao nikakve simpatije prema Staniji. Pevačica je ocenila da maneken nije primetio da starleta koketira 24 časa sa kamerom i tako ujedno sa svim muškarcima i poželela mu da mu je Bog u pomoć kada izađe napolje, ako ta veza dotle bude opstala.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.