Lepi Mića ubeđen: Maja bi imala seks na Farmi, ali pod jednim uslovom (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepi Mića ubeđen: Maja bi imala seks na Farmi, ali pod jednim uslovom (video)

Za vreme Igre istine, reper Nemanja MCN pitao je Lepog Miću da li misli da bi Maja Milošević imala seks sa Crnim ili nekim drugim farmerom da nema kamera.

“Maja bi vrlo rado imala seks sa nekim farmerom kad bi se ugasile kamere. Ona je četiri meseca apstinirala i to je normalno. Prepreka jeste njen dečko napolju, ali ne postoji žena koja nije prevarila muškarca. Draga Majo, svi bi te ovde opeglali kao oklagiju”, rekao je Lepi Mića što je pevačicu ostavilo bez teksta.

Poslušajte šta je sve Mića rekao:
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Lepi Mića ubeđen: Maja bi imala seks na Farmi, ali pod jednim uslovom (video)

Izvor: Svet, 09.Jun.2016

Za vreme Igre istine, reper Nemanja MCN pitao je Lepog Miću da li misli da bi Maja Milošević imala seks sa Crnim ili nekim drugim farmerom da nema kamera.. “Maja bi vrlo rado imala seks sa nekim farmerom kad bi se ugasile kamere. Ona je četiri meseca apstinirala i to je normalno. Prepreka jeste...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.