Lažno izbacivanje na “Farmi”: Farmeri izglasali Medenicu, a publika Maju (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažno izbacivanje na “Farmi”: Farmeri izglasali Medenicu, a publika Maju (video)

Nakon što su proglašene sluge farmerima, Rade Lazić i pevačica Bebi Dol, pročitano je pismo Zadruge. Saopšteno im je da će se večeras odigrati vanredno izbacivanje, a glasanje će biti tajno, da bi prvi put bili iskreni i realno odlučili ko ne zalužuje da dalje boravi u rijalitiju “Farma”.

Ono što oni nisu znali je to da je izbacivanje lažno, a strah u kosti uterala im je i informacija da će dvoje farmera napustiti imanje večeras. Jedan kojeg oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << izglasaju, a drugi kojeg publika izabere.

Zadruga je rešila da napravi konflikte među učesnicima nakon što se sazna ko je na imanju najomraženiji…

Voditeljka Dušica Miljuš saopštila je da je najviše glasova farmera za izbacivanje sa imanja dobila glumica Jasmina Medenica.

“Iskreno, nisam mislila da će mene odabrati. U svakom slučaju nikom ništa ne zameram. Sve je ovo igra. Nadam se da ću im ostati u lepo sećanju. Nije mi žao, jer mnogo obaveza čeka napolju. Promocija, moj biznis… Izvinjavam se ako sam nekog uvredila”, rekla je Jasmina.

Dušica je ubrzo saopštila farmerima da je najviše glasova publike za izbacivanje iz rijalitija dobila pevačica Maja Nikolić. On je brzo otišla u spavaću sobu da se spakuje.

“Nije mi krivo, ljudi, zaista. I da je šala i da nije, meni je drago što idem. Pozdraviću se sa svima. Vendi tebi ostavljam ovu ikonu, pošto ti je uskoro rođendan”, rekla je drugarici Nišlijka.

Ubrzo su Maja i Jasmina  dovedene u posebnu prostoriju odakle su dobile mogućnost da slušaju farmere neko vreme, a onda da se sa dodatnim informacijama vrate na imanje.

“Baš sam želela da izađem. Nedostaju mi moji sinovi Lazar i Novak. Radovala sam se, jer sam mislila da ću ih videti”, kazala je Maja Jasmini.

Kristijan je po njihovom izlasku odmah napao Šašićku.

“Ti si dupljak. Marš tamo u drugi klan. Kako si mogla sve ono da kažeš Medenici”, iznervirano je govorio žestoki momak.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.