LARI DOBIO RIVALA Novi stanar u Dauning stritu 10 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LARI DOBIO RIVALA Novi stanar u Dauning stritu 10 (VIDEO)

Spasen sa farme u Velsu

Britanski premijer Boris Džonson i njegova devojka Keri Simonds dočekali su danas spaseno štene kome će Dauning strit 10 biti novi dom.

Mužjak rase džek rasela, koji tek treba da dobije ime, spašen je sa farme pasa u Velsu, prenosi AP.

U organizaciji "Prijatelji životinja" iz Velsa kažu da su "apsolutno oduševljeni" što je štene pronašlo tako posvećene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlasnike.

Još nije jasno šta Lari, mačak koji već godinama živi u rezidenciji britanskih premijera, ''misli'' o novom stanovniku Dauning strita.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pas Borisa Džonsona: Život malog Dilana kao Pepeljugin

Izvor: Danas, 03.Sep.2019, 11:45

Boris Johnson’s new rescue puppy moves in to Downing StreetThe British Broadcasting Corporation Štene iz azila za životinje useliće se u Dauning strit. u dom premijera Borisa Džonsona. Džek rasel star 15 nedelja dobio je ima Dilan, nakon što su ga u doneli u azil. Džonson i njegova partnerka...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.