Izvor: Kurir, 24.Sep.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krmača usvojila tigriće

KIJEV, 24. septembra 2008. (Beta-AP) - Krmača sa jedne farme svinja u Ukrajini usvojila je tri mladunca tigra koje je majka odbacila. Televizija Novi kanal objavila je da su tigrići rođeni prošle nedelje u zoološkom vrtu u Dnjepropetrovsku. Njihova majka odbacila ih je odmah po rođenju verovatno zato što je, u zatočeništvu, izgubila instinkte, rekao je direktor vrta Jurij Aksenjič. Čuvari zoo vrta odneli su tigrove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na obližnju farmu gde je krmača nedavno na svet donela desetak prasića. Životinji nije smetalo da, uz svoje mladunce, hrani i male tigrove.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tigrići našli novu mamu

Izvor: RTS, 24.Sep.2008

Krmača sa farme svinja u Ukrajini usvojila je tri mladunca tigra koje je majka odbacila. .Televizija Novi kanal objavila je da su tigrići rođeni prošle nedelje u zoološkom vrtu u Dnjepropetrovsku..Njihova majka ih je odbacila odmah po rođenju verovatno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.