Kristijanova žena se oglasila: Volim te junače moj, izdrži do kraja!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijanova žena se oglasila: Volim te junače moj, izdrži do kraja!

Kristijan Golubović Izaziva svakodnevno veliku pažnju svojim postupcima i izjavama u Farmi, a sada je odlučila da se oglasi i njegova supruga Ivana.
Ona je svojom porukom na Fejsbuku nedvosmisleno pokazala da potpuno podržava svog supruga. Evo šta je napisala:
“Poštovani fanovi, prijatelji, kumovi i svi koji navijate i podržavate mog muža Aleksandra Kristijana Golubovića. veliko i neizmerno hvala na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << podršci, zahvalna njegova sadašnja i poslednja žena Ivana. Pošto novine svašta pišu i izmišljaju ovim putem želim da poručim svima da volim svog muža, bodrim i navijam za njega. Naša ljubav je jaka i prošla je mnogo toga i nikada neće pokvariti osećaje njegove prema meni i moje prema njemu .Volim te Junače moj i izdrži! Pozdrav i poštovanje za sve fanove moga muža od njegove supruge Ivane idemo do kraja… Za našeg junaka. ZAUVEK ZAJEDNO !”

#svet
The post Kristijanova žena se oglasila: Volim te junače moj, izdrži do kraja! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

OGLASILA SE KRISTIJANOVA ŽENA: Volim te junače moj, izdrži do kraja!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2015

Farmerova supruga je istakla da uprkos svemu podržava svog dragog..Ivana Golubović, supruga Kristijan Golubovića je rešila da javno pokaže da bodri svog partnera, kao i da je ne dotiču žene koje spopadaju njenog muža na "Farmi". Golubović je privukao veliku pažnju učešćem u rijalitiju, a...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.