Kristijan će dobiti tri godine zatvora zbog Balerinke?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan će dobiti tri godine zatvora zbog Balerinke?

Protiv Kristijana Golubovića biće podneta krivična prijava zbog nasilnog ponašanja u rijalitiju "Farma", pretnji smrću i sumnje da je naneo teške telesne povrede Jeleni Milošević, saznaju beogradski mediji. Zbog svega toga, Kristijan bi mogao da dobije tri godine zatvora.

- Na osnovu dokaza i saslušanja farmera, policija će protiv Kristijana podneti krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda Jeleni Milošević. Za to može >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da dobije kaznu do tri godine zatvora - nezvanično saznaje "Alo" iz policije.

Kristijan je tokom rijalitija izneo niz pretnji i u više navrata fizički nasrtao na farmere, mahom žene.

Da podsetimo, Jelena Milošević, poznatija kao balerina, navodno je na saslušanju u novosadskoj policiji izjavila da ne može da kaže da li joj je Kristijan Golubović povredio nos jer ga se plaši.

- Tačno je da je te večeri izbila svađa između nas, ali zbog moje bezbednosti, koja bi mogla da bude ugrožena, ne smem da ispričam šta se tačno dogodilo - rekla je balerina na saslušanju.

Ona je takođe saslušana na zahtev Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, koje je dalo nalog da se proveri sumnja da joj je teške telesne povrede naneo Golubović na "Farmi“. Kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta, u policiji su pre dva dana saslušani i drugi učesnici rijalitija, a svoje pretnje Kristijan je pravdao time što se nalazi u rijaliti šouu.

- Direktnu pretnju opasnu po život nikome nisam uputio, a kamoli uradio. I ako se nešto događalo, bilo je zbog šoua i za potrebe snimanja. Nikada nisam udario ženu niti bih, a kamoli Jelenu jer svi znaju koliko sam bio dobar s njom i da smo bili najbliži  - rekao je Golubović u stanici.

Sudeći po razgovoru koji je imala u policiji s inspektorima, Tamara Đurić je najviše uplašena za sopstvenu bezbednost.

- Tamara je rekla da nije normalno njegovo ponašanje i da joj je pretio da će je ošišati na ćelavo i pronaći nakon rijalitija da bi izmirio račune. Navela je sve što je imala protiv Golubovića i sarađivala je u potpunosti s inspektorima. Posebno je uplašena zbog njegove izjave: "Klan će biti zaklan" kada je gledao u nju - rekao je izvor blizak ljudima iz istražnog postupka.

Podsećanja radi, Golubović je učesnicima rijalitija takođe pretio i zato što su mu neki od njih rekli da ima smoki u gaćama.

- Budite sigurni da ćemo izmiriti sve račune kada izađemo odavde. Preslušaću sva vaša ogovaranja i kada vas pronađem, poneću video bim da vam pustim deo gde pričate o meni. Onda ćete da cvilite i pričate: "Nisam tako mislio"... Takve što se ne plaše sam gledao kako plaču i mole za milost kada sam ih vezivao u podrumu. Svi se prave hrabri i pričaju kako im niko ništa ne može, a onda prpa bato kada ih uhvatim. Ti ćeš, Majo, videti kako dinosaurus gazi glistu, a Bakića ću da silujem i snimaću ga kako vrišti - samo je neke od Kristijanovih pretnji upućenih farmerima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.