Izvor: DobreVesti.rs, 11.Mar.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkursi za poljoprivrednike u Vojvodini

BEOGRAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je više konkursa za dodelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima na teritoriji Vojvodine.


Reč je o konkursima za dodelu bespovratnih sredstava za opremanje stočarskih farmi, sredstava za finansiranje nabavke oprme za male prerađivačke kapacitete, za nabavku sistema za zaštitu od vremenskih nepogoda, za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji Vojvodina.

Tu su još i konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.