Ko leti sa Farme, Jelena ili Vajs?

Izvor: Blic, 22.Dec.2013, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko leti sa Farme, Jelena ili Vajs?

Ovonedeljni duelisti Jelena Golubović i Danimir Vajs će se nadmetati u areni i boriti za finale petog serijala Farme.

Farmeri su odlučili da najmanje svojih štapića daju Jeleni Golubović, dok su gledaoci glasali za svoje favorite. No, za sada izgleda kao da su se Vajsovi fanovi manje potrudili.

- Znala sam da ću ići u izolaciju, ništa mi nije bilo čudno. Četiri dana sam spavala u štali i bilo je prehladno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Svima sam sve oprostila i znam da bi većina volela da mi vidi leđa. Pozdravljam svoju porodicu. Brinem samo da li će biti toplo - rekla je Jelena, a Vajs je svojim fanovima poručio da glasaju za njega:

- Glasajte za mene...Šalim se - rekao je denser.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko leti sa Farme, Jelena ili Vajs?

Izvor: Dzungla.org, 22.Dec.2013

Ovonedeljni duelisti Jelena Golubović i Danimir Vajs će se nadmetati u areni i boriti za finale petog serijala Farme.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.