Katarina je našla sreću pored Gobeljića, a evo KOGA LJUBI Boris Stamenković, MANEKEN sa kojim je bila na Farmi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 07:13

Katarina je našla sreću pored Gobeljića, a evo KOGA LJUBI Boris Stamenković, MANEKEN sa kojim je bila na Farmi!

Ni on više nije sam.

Pevačica Katarina Kaća Grujić nedavno se verila za fubalera Marka Gobeljića, a mnogi se sećaju da je ova atraktivna crnka bila u dugogodišnjoj vezi sa stomatologom i manekenom Borisom Stamenkovićem.

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

Posle raskida svako se posvetio svom životu. Katarina je češće bila u žiži javnosti kada je reč o svojim ljubavnim vezama, za razliku od Borisa.

A post shared by Boris Stamenkovic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@drstamenkovic)

Međutim, ono što se može poslednjih dve godine primetiti da je Boris u vezi sa atraktivnom Milanom, sa kojom redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Zajedno putuju i uživaju u ljubavi.

A post shared by Mila 🍒 (@milanakozarev)

Mnogi kometarišu da su mu obe devojke atraktivne, ali da je nova devojka lepša od Katarine. Treba napomenuti, da su Katarina i Boris, bili učesnici rijalitija "Farma", gde se i rodila ljubav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.