Katarina: Osveta će biti moja!

Izvor: S media, 01.Nov.2010, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina: Osveta će biti moja!

Mlada folk pevačica Katarina Živković dobila je najviše glasova gledalaca i ponovo se vratila na «Farmu». Neki su se radovali, neki ne, a neki, poput Marjana strepe da li će im se Katarina osvetiti za štapiće koje je dobila i koji su je nominovali za duel u Areni.

Plavuši koja se najviše sređivala i doterivala na farmi, najviše se obradovala Jasmina Ana, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kao i Vendi, mada su oko nje obigravali i oni koji su je najviše ogovarali, poput densera bivšeg udvarača Bakija i koleginice joj iz «Granda» Sanje. Osim bisera «Šta ja imam u glavi to ni Sizif ne bi rešio!", mlada folk pevačica je zasmejala gledaoce i svojim mudorvanjem kako ne treba niko ništa da kaže šta treba da se uradi na imanju, to farmeri moraju sami!

Šlag na torti bila je priča o tome kako se bedno osećala u izolaciji pred duel i koliko joj je bilo teško u areni što su svi skandirali za Jovanu, a ne i za nju.

Na kraju je dodala da će se osvetiti nekome ko je pričao o njoj veoma ljigave stvari, što je ona videla kad je bila napolju.

Budući da je uoči ulaska na farmu, za portal S media, potvrdila da će tužiti Bakija onda kada bude pažljivo procenila da li je zaista pričao da je imao seks s njom ili je to izmontirano, nije teško zaključiti kakve su joj namere.

N. G.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.