Kakv okršaj: Ispljuvale se Saška i Kristina (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakv okršaj: Ispljuvale se Saška i Kristina (VIDEO)

Na Farmi svako novi dan donosi i neki novi sukob. Bili smo svedoci brojnih tuča, svađa, polivanja vodom, ali i pljuvanja. Novi sukob izbio je između Saške Karan i Kristine Čanković, a svađa je na kraju prerasla u pljuvanje.

Naime, Saška je spomenula Kristininu porodicu, što je nju jako razbesnelo.

- Jako si sebična prema svojoj porodici i deci - rekla je Saška, što je iznerviralo balerinu. Ustala je i počela da urla Saški na uvo, a onda ju je oljunula >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u lice. Ni pevačica njoj nije ostala dužna, pa joj je uzvratila istom merom.

Pošto su se dobro ispljuvale, Kristina je i gurnula Sašku, pa je pevačica zatražila od zadruge da kazni balerinu. Sve u svemu, pravo damsko ponašanje, nema šta...
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.