Kaća se zaljubila u Baneta na farmi

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća se zaljubila u Baneta na farmi

Konačno je zvanično. Nakon što se pre nekoliko dana ljubila sa Banetom pred kamerama u “Farmi“, Kaća se osmelila da prizna da je zaljubljena u manekena. Da su njenen emocije zaista duboke Kaća je dokazala i time što se upravo zbog ovoh osećanja - rasplakala.

- Zaljubila sam se u Baneta! I, nije me sramota! Nisam lažni moralista, pa nas dvoje ništa loše ne radimo - objasnila je Kaća Jeleni, a onda se, nekoliko sati kasnije, u društvu Jasmine Ane i rasplakala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Kada nekoga volim i kada mi je drag, ja želim više pažnje. Možda grešim, ali sam komplikovana osoba, i sebična sam kada volim. Ceo život sam mažena i pažena i treba mi malo više pažnje - ispovedala se Kaća, a onda je počela da plače.

- Pokušavam da svhatim da je ovo "Farma" i da on ne može da mi poklanja više pažnje, ali mi ne uspeva - ronila je suze Kaća.

Ipak, kasnije te večeri Bane se pokazao kao pravi zaštitnik i Kaća sada može da bude mirna. Katarina je pomenula da je napolju čekaju fanovi zbog čega je njen kolega Bata potpuno poludeo.

Pokušao je da joj objasni da samo zvezde imaju fanove, a svi ostali publiku koja je zajednička. Kaća se smrtno uvredila. Kada je čuo šta je rekao za njegovu devojku Bane je napao Batu. Rasprava je trajala i trajala, a Bata je odbrusio:

- Ne moraš više da glumiš ženoljupca! Ti si ovde zaštićen kao beli medved. Ti si glumac, ti si hladan, a ja imam emocije - svađao se Bata, a Bane se potom povukao.

Ipak, Katarina i Bata su nastavili...

- Ti si lenja i neuredna. I jedino što znaš je da se ljubakaš i da se ponaša kako ne priliči jednoj ženi! - uzvikivao je Bata, a svađu je prekinula Jasmina Ana koja se predstavila kao Kaćin advokat.
Pogledaj vesti o: Bane Farma

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Farma 3: Frameri žele da Vendi napusti imanje

Izvor: Story, 12.Nov.2010

Katarina je priznala Jeleni da se zaljubila u Baneta i da je nije sramota, jer nije lažni moralista, kao i da njih dvoje ne rade

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.