KRAVA, A PRESKAČE PREPONE!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2011, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAVA, A PRESKAČE PREPONE!

LAUFEN - Nemica Regina Majer preskače prepone jašući kravu Lunu! Ovaj neobičan dvojac, koji živi u bavarskom mestašcu Laufen na jugu Nemačke, ostavio je u čudu prvo meštane, a potom i ostatak sveta koji je još u neverici kada čuje za kravu koja preskače prepone.

Petnaestogodišnja Regina, koja je oduvek želela da ima konja, počela je da jaše Lunu "silom prilika". Iako živi na farmi, roditelji su joj rekli da ne mogu da joj kupe konja, ali devojčica zbog toga nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pala u očaj, prenela je američka novinska agencija Asošijeted pres. Naprotiv, odlučila je da neće tako lako odustati od svog sna pa je počela da jaše jednu junicu koju je u međuvremenu naučila i da preskače prepone kao da je konj!

Regina je ispričala da su joj bili potrebni sati treninga i na tone ukusnih "nagrada" da bi Luna danas bila to što jeste - jedina kravica na svetu koja preskače prepone.

Regina danas ne žali što nema konja jer ima Lunu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krava preskače prepone!

Izvor: Glas javnosti, 06.Apr.2011, 07:01

LAUFEN - Nemica Regina Majer preskače prepone jašući kravu Lunu! Ovaj neobičan dvojac, koji živi u bavarskom mestašcu Laufen na jugu Nemačke, ostavio je u čudu prvo meštane, a potom i ostatak sveta koji je još u neverici kada čuje za kravu koja preskače prepone...Petnaestogodišnja Regina,...

Nastavak na Glas javnosti...

Naučila kravu da preskače prepone

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2011

Petnaestogodišnja Nemica Regina Majer nije dobila od roditelja dugo željenog ljubimca za jahanje, stoga je odlučila da od svoje krave napravi konja.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.