KO BI REKAO Evo ko ce imati najveci honorar na Farmi

Izvor: medio.rs, 27.Avg.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO BI REKAO Evo ko ce imati najveci honorar na Farmi

Večeras počinje šou u Lisoviću, a neki od učesnika će biti odlično plaćeni, dok će pojedinci učestvovati besplatno

Uoči večerašnjeg početka “Farme”, ono što sve najviše zanima je koji od učesnika će dobiti najviše para, a odgovor će vas sigurno iznenaditi!

Iako su najavljene brojni interesantni takmičari od Maje Nikolić i Vendi do Kristijana Golubovića i Ekrema Jevrića, niko od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nije rekorder, a prema nezvaničnim informacijama, najviše novca će dobiti Stanija i Bojana Stamenov kojima je obećan honorar od 1.000 evra nedeljno!

Da sve bude još zanimljivije, Dobrojevićeva se već pohvalila da je potrošila 5.000 evra na odeću koja će nositi na imanju u Lisoviću.

Drugi farmeri mogu da računaju na manje sume, dok, kao i uvek, ima i onih koji će u rijalitiju učestvovati besplatno, kako bi dobili medijsku pažnju i na osnovu toga, kasnije eventualno zaradili neke pare.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.