Jelena Golubović napokon predstavila verenika! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović napokon predstavila verenika! FOTO

Pobednica rijalitija Farma 7, Jelena Golubović, često je spominjala verenika dok je bila u tom šou programu, a tek sada ga je napokon predstavila!

Jelena Golubović, koja je osvojila "duplu krunu" u rijalitiju Farma, često je tokom života na imanju u Lisoviću pominjala svog verenika, iako su mnogi mislili da je to izmišljotina, najviše zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njenog odnosa sa Mikijem Mećavom. Svi su nagađali ko bi to mogao biti, ali sada je tome kraj, jer je Jelena odlučila da ga javno predstavi. U pitanju je izvesni Dušan Kalač, sa kojim je rediteljka nedavno proslavila njegov 50. rođendan na jednom vojvođanskom salašu. Spekulisalo se da je on u rodbinskoj vezi sa njenim bivšim dečkom, zbog istog prezimena, ali je Jelena to demantovala i objasnila da je u pitanju čista slučajnost.

A evo i kako izgleda srećan par:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.