Jelena Golubović: Neka se zna ko je kraljica magije i režije! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Jul.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović: Neka se zna ko je kraljica magije i režije! FOTO

Pobednik rijaltija Farma 7 Jelena Golubović, poznato je da ima armiju fanova koji je obožavaju, te svakodnevno je iznenađuju delima koji čine za nju.

Tako je na jednom od mnogih putovanja, doživela prijatno iznenađenje, kada je naišla na bilbord na kome piše dupla kruna. Jelena je stala ispred njega da se slika, a u opisu je ostavila i veoma zanimljiv komentar: "Neka se zna ko je kraljica magije i režije". nače, jueč se u medijima pojavila vest da je Jeleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Golubović pozlilo i da je hitno noćas prebačena na VMA. Ipak, kako bismo saznali o čemu se radi, pozvali smo pobednicu Farme, koja se trenutno nalazi u Valjevu.

"Išla sam na pregled kod doktora na VMA, moraću uskoro da operišem devijaciju nosa koja mi pravi ozbiljne probleme. Takođe, imam problema i sa glasnim žicama zbog alergije, zbog koje jedva govorim, a dodatno i mnogo pričam", rekla je Jelena za Svet Plus i otkrila da nije uspela da se odmori i uživa u pobedi, jer prvo želi da reši svoje zdravstvene probleme.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.