Jelena Golubović: Ako je stanija diplomirala, svi ekonomisti nek pocepaju svoje diplome!

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović: Ako je stanija diplomirala, svi ekonomisti nek pocepaju svoje diplome!

Rediteljka Jelena Golubović komentarišući učešće u popularnom rijalitiju kao i pobedu starlet Stanije Dobrojević za televiziju “Pink” je rekla da je mnogo razočarana.
Svi koji imaju diplomu Ekonomskog fakulteta treba da je pocepaju, ako je ona diplomirani ekonomista”, rekla je Golubovićeva, a prenosi pink.rs
Jelana je bila gost u emisiji “Farma narod pita” kod Vlade Stanojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a društvo joj je pravila i Bojana Stamenov, koja je pobednici “Farme” poželela sreću:
Borila se, neka je živa i zdrava, sretna joj pobeda. Sad znam za sledeći rijaliti šta treba da radim da bih pobedila“, kazala je pevačica, dok je rediteljka bila oštrija.
Stanija nije pobednica, ona je sekretarica koja je vlasniku, Kristijanu, predala nagradu. Nadam se da će mu zaista i dati nagradu i biti fer, pošto to na Farmi nije bila“.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Golubović javno isprozivala Staniju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Jan.2016, 10:16

Jelena Golubović nikako ne može da se pomiri da je Stanija Dobrojević u rijalitiju Farma 6 odnela pobedu, te svaku priliku koristi da izrazi svoje nezadovoljstvo...Tokom trajanja Farme, učesnici su često dovodili u pitanje Stanijinu diplomu Ekonomskog fakulteta, a sada se i Jelena Golubović osvrnula...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.