Jedna na Farmi druga u Velikom bratu Evo kakav su sou pravile zajedno svake noci

Izvor: medio.rs, 19.Okt.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna na Farmi druga u Velikom bratu Evo kakav su sou pravile zajedno svake noci

Tina i Barbara Šegetin, vruće ukućanke Velikog brata, ne propuštaju da pomenu kako im je Soraja dobra drugarica, ali pre nego što se udružila sa starletom, Tina je već vladala beogradskim klubovima - zajedno sa Tamarom Đurić, najprovokativnijom stanarkom Farme.

Tamara i Tina bile su do nedavno nerazdvojan tandem. Uvek su usklađivale odeću i fazon - bilo da je reč o "elegantnoj" (ako se to tako može nazvati >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa onolikim dekolteima).

ili "opuštenoj" RNB varijanti (to zbog kačketa). Izlazile su svake noći i u par vrelih pokreta pokupile pažnju svih u klubu.

A kako su momci reagovali možete pogledati na portalu 24sata.rs
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.