Javorka Rističević: Razvela sam Marjana od prve žene

Izvor: S media, 10.Okt.2010, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javorka Rističević: Razvela sam Marjana od prve žene

Javorka Rističević (37) otkriva kako je postala druga supruga osnivača Srpske seljačke stranke.

To što je Marjan Rističević (52) bio oženjen nije bila prepreka za njegovu aktuelnu suprugu Javorku!

Dok političar sa imanja u Lisoviću zabavlja gledaoce „Farme“, o njegovoj ličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << farmi u Novim Karlovcima stara se supruga Javorka, koja je zbog ljubavi prema najpopularnijem srpskom seljaku napustila Frankfurt i počela da uživa u idiličnom seoskom životu. Vreme je berbe kukuruza, pa je trenutno zauzeta prodajom i otkupom. I bez čvrste muške ruke uspeva da vodi domaćinstvo, u šta se ekipa Kurira uverila prilikom posete njihovom imanju.

Gospođa Rističević (37), koja je petnaest godina mlađa od supruga, otkrila nam je kako je osvojila, tada oženjenog, osnivača Srpske seljačke stranke.

- Upoznali smo se u Inđiji kad sam ga umalo zgazila kolima. Istrčao je, nisam ga videla i... Eto. Na sreću, ništa se loše nije desilo. Odmah sam se zaljubila u njegove oči - sa osmehom kaže Javorka, dodajući da joj činjenica da je Marijan bio venčan uopšte nije predstavljala problem.

- Rekla sam drugarici koja je bila sa mnom da mi se sviđa, a ona mi je odgovorila: „To je Marijan Rističević i oženjen je“, na šta sam ja dodala: Pa šta ako je oženjen? Razvešćemo ga! I tako je i bilo. Odmah me je doveo kući. Bio je Božić, a od bivše žene se razveo tek u maju.

Ali, svadbu smo pravili kada je brakorazvodni postupak okončan - priseća se Javorka, napominjući da krivica za krah Marjanovog prvog braka ipak nije na njoj, jer jer ta zajednica već bila pred „pucanjem“ u trenutku kada se desio fatalni susret na kolovozu.

Razlika u godinama joj ne smeta, kaže da petnaest godina nije puno i konstatuje da se odlično udala:

- Marjan je tako dobar čovek i suprug, da ja stalno ističem kako se nisam mogla bolje udati.

A prašta li suprugu dugo odsustvo i nada li se nagradi od sto hiljada evra?

- Mi već imamo sto hiljada evra u kukuruzu! Ne treba mi ništa, samo neka se vrati kući. I neka nas ne obruka. Zasad nije. Najbitnije je da pokaže da je dobar čovek, a mislim da je već uspeo u tome - sa zadovoljstvom zaključuje Javorka Rističević. Izvor: Kurir

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.