Izvor: Luftika.rs, 23.Jan.2021, 16:56

Jakov ima samo ima samo godinu i po dana i najmlađi je farmer u Srbiji (VIDEO)

Jakov Urošević je najmlađi farmer u Srbiji. Njegove omiljene igračke su kokošija jaja, a omiljeno mesto dedina farma u selu Volujac kod Užica. U toj igraonici zabavi nema kraja, a Užičani su ga brzo zavoleli nakon jednog videa koji se brzo raširio na društvenim mrežama.
Jakov ima samo ima samo godinu i po dana, a već je pronašao svoju strast.
“Kada dođe kod nas prvo što uradi je uđe u garažu da klasira jaja. Ako ne klasira onda je kod kokoški da ih skuplja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Više voli ovde sa mnom da radi nego da se igra sa igračkama“, kaže Jakovov deda Nenad Urošević.
Deda mu je omiljeni član porodice, a od svega najviše voli kokošija jaja i toj zabavi je u potpunosti posvećen.
“Za klasiranje jaja treba nam oko dva sata, sve dok sam ja u garaži on je sa mnom. Za dva sata koliko radi, desi se da razbije jedno ili dva jaja, što je minimalno u odnosu na nejgove godine i to koliko je mali. Neverovatano je kakav osećaj ima”, dodaje Nenad.
Jakov je svoju popularnost stekao video snimkom na društvenim mrežama koji je brzo postao omiljeni među Užičanima, ali i u celoj Srbiji.
“Snimak je nastao na Božić sasvim spontano. Nakon doručka mi smo sišli da pomognemo babi i dedi to jutro“, ističe Jakovova majka Milica Urošević.
Video je napravio njegov otac Marko, a od kad je postavljen na Fejsbuku neverovatnomb brzinom je počeo da se deli ovom mrežom.
Najvredniji Užičanin ❤️
Najvredniji Užičanin ❤️😇 Bravo, Jakove 👏
Karton za kartonom, a on samo neumorno slaže, i slaže i nema nameru da prestane. Maleni Jakov vredno radi na dedinoj farmi “Urošević” i neumorno slaže jaja na traku, raznežio je srca svih koji su ga pogledali.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.