JEZIVI DETALJI SNIMKA! Svi traže da VIDE Kejt Midlton, novi VIDEO je NAMEŠTEN, na njemu NIJE PRINCEZA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 14:20

JEZIVI DETALJI SNIMKA! Svi traže da VIDE Kejt Midlton, novi VIDEO je NAMEŠTEN, na njemu NIJE PRINCEZA?

Niko ne veruje da je vojvotkinja živa i da se oporavlja od operacije!
Snimak na kojem se vidi kako Kejt Midlton napušta prodavnicu u društvu supruga, princa Vilijama, a koji je prvi nakon pauze od tri meseca, koliko je nije bilo u javnosti, zbog oporavna nakon operacije, izazvao je lavinu komentara i buru u javnosti.
Prvo je puštena vest da je viđena u prodavnici na kraljevskoj farmi, što je obradovalo mnoge, a zatim je izašao i snimak, koji je učinio da oduševljenje splasne. Mnogi su i dalje jako skeptični i smatraju da na snimku nije princeza od Velsa.
Vest da je viđena u prodavnici ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zašto ni novi snimak nije zaustavio spekulacije i teorije zavere o Kejt Midlton

Izvor: VOA, 19.Mar.2024

LONDON — Kraljica Elizabeta druga je govorila da kraljevska porodica mora da bude viđena da bi joj verovali. I ta rečenica je postala očigledna odsustvom iz javnosti princeze od Velsa, Kejt Midlton, što je pokrenulo različite spekulacije, sumnje i teorije zavere. Sve to nije prestalo ni nakon...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.