Iz “Preljubnika” pravo na “Farmu”: Voditeljka jedna od većih iznenađenja u rijalitiju (Video+foto)

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 03:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz “Preljubnika” pravo na “Farmu”: Voditeljka jedna od većih iznenađenja u rijalitiju (Video+foto)

Iako smo se tek navikli da je viđamo u ulozi voditeljke ona je postala jedan od učesnika rijalitija!

“Farmeri” su se okupili i ušli na imanje u Lisovićima a još tokom predstavljanja takmičara usledilo je jedno od iznenađenja. Iako je već unapred bio poznat spisak učesnika većina gledaoca čekala je sam ulazak da se uveri u to koga će sve gledati u rijalitiju. Devetnaesta po redu takmičarka koja je predstavljena bila je Ljuba Pantović Subotić. Nju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << smo mogli da gledamo kao jednu od voditeljki “Preljubnika” i taman su se gledaoci navikli na nju ona je rešila da uđe u rijaliti.

- Ne znam šta da očekujem na farmi. Niko ne želi da vidi izbliza moje mane, mogu da jedem i ne jedem, spavam i ne spavam. A ono što možete da očekujete od mene zavisi od ostalih učesnika, rekla je ona u predstavljanju.

Inače, ova žena ima 34 godine, dve ćerke jednu od 16 i drugu od 14 godina a godinama se profesionalno bavila sportom, bodi fitnesom, kik boksom. Na Farmu je ušla u trenerci reprezentacije Srbije i dodatno je istakla da ima dečka i da bi bolje bilo drugima da joj ne prilaze.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Iz "Preljubnika" pravo na "Farmu": Voditeljka jedno od većih iznenađenja u rijalitiju (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 20.Mar.2013

Iako smo se tek navikli da je viđamo u ulozi voditeljke ona je postala jedan od učesnika rijalitija!

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.