Intervju Bebi Dol: Farmeri su me gledali kao marsovca!

Izvor: Poznati.info, 28.Maj.2013, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju Bebi Dol: Farmeri su me gledali kao marsovca!

Iako je mnogima baš ona bila glavni favorit, Bebi Dol je preksinoć izašla sa farme. Ona kaže da je to i očekivala, čak i priželjkivala jer se ovoga puta osećala kao da je ”pala” odnekud. Priznaje da je osetila kako je farmeri gledaju, ali to joj nije zasmetalo:

- Oni svi misle da sam ja neka neozbiljna žena. Ali za to je krivo njihovo neiskustvo i kratka pamet. Neko drugi na mom mesto bi ih podsetio šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ja sve imam iza sebe. Nisam želela da budem unutra tek tako, već sam imala želju da aktivno budem deo svega.

Stekli smo utisak da se niste snašli sa ovogodišnjom postavom ljudi, u prilog tome govori i vaše druženje sa magarencetom?

- Oki, moje magarance će mi naviše nedostajati. Za njim mi srce pati. Da sam mogla povela bih ga sa sobom. Jutros je prvo došao do moje kućice za izolaciju.

Kako komenarišete pojedine ljubavne veze na farmi?

- Kada me pitate za ljubavne veze, mislim da bi Staniji bilo mnogo lakše da je igru započela sama. Mnogo više bi vredela na kraju. Oni su ipak nastavili to, šta god da je. Da li je sada kasno da nastavi igru sama, zavisi od njenih sposobnosti. Spojili su se jer su mislili da im je to sigurna karta za opastanak.

Da li Stanije manipuliše?

- Stanija je dovoljno profesionalac da je u stanju da manipuliše ljudima. Stalno se stavlja na zid plača, kao da svi muškarci atakuju na nju. Ali ako je neki muškarac jednog momenta preslobodan, znači da mu je žena dala neki znak.

Suprug Saške Karan izjavio je da ste vi poslati na farmu da ubijete njegovu ženu…

- Bože sačuvaj. Nema govora o tome.Verujem da će gospodin poslušati svoju ženu kada bude izašla. Sve to je bila slučajnost. Sve je na početku bilo dosadno i monotono. Polivali su se, čula se cika i vriska. Sinula mi je ideja da napravim šalu. Bila sam korektna, neka druga žena bi joj pocepala celu haljinu.

Ni vi niste bolje prošli. Kako je vaša povreda?

- Moram reći da je moja rana mnogo gora, ali ja sam to izdržala. Sada kada sam izašla moraću da se pozabavim pitanjem moga prsta i štete koja je naneta.

Često ste znali da pobegnete napolje kada su žurke. Da li to znači da vam nisu prijale pesme farmera?

- Bilo mi je jednostavnije da sedim napolju i slušam sve to. Nekada je u našoj zemlji postojalo pravilo šta može da ide od muzike, jer tekstovi sa pojedinim asocijacijama nikako nisu mogle da prođu.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bebi Dol nakon izlaska sa Farme: Stanija je manipulator!

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2013

Iako je mnogima baš ona bila glavni favorit, Bebi Dol je nedavno izašla sa Farme. Ona kaže da je to i očekivala, čak i priželjkivala, jer se ovoga puta osećala kao da je „pala“ odnekud. - Farmeri misle da sam neozbiljna žena. Za to je krivo njihovo neiskustvo i kratka pamet. Neko drugi na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.